Forma do pieczenia chleba garnek rzymski 3,5l
Forma do pieczenia chleba garnek rzymski 3,5l
Forma do pieczenia chleba garnek rzymski 3,5l
Forma do pieczenia chleba garnek rzymski 3,5l
Forma do pieczenia chleba garnek rzymski 3,5l
Poprzedni keyboard_arrow_left
Następny keyboard_arrow_right
zoom_in
Forma do pieczenia chleba garnek rzymski 3,5l
Forma do pieczenia chleba garnek rzymski 3,5l
Forma do pieczenia chleba garnek rzymski 3,5l
Forma do pieczenia chleba garnek rzymski 3,5l
Forma do pieczenia chleba garnek rzymski 3,5l

Forma do pieczenia chleba garnek rzymski 3,5l

74,99 zł
Garnek rzymski 3,5L model H1 średnica - 30 cm wysokość razem z pokrywą - 14 cm waga: 2.2kg pojemność: 3,5 litra Wyprodukowano w UE. JESTEŚMY BEZPOŚREDNIM DYSTRYBUTOREM  MARKI  VITOS  KERAMIA  W POLSCE
Prezentowany model  garnka rzymskiego  idealnie sprawdzi się przy wypieku chleba lub ciasta. Ciasto wyrasta doskonale a chleb smakuje wyśmienicie. Poczuj tą różnicę :-))  Najlepsze i najzdrowsze  naczynie do wypieku chleba lub ciasta w warunkach domowych. Bez użycia tłuszczu. Chleb lub ciasto wypieka się w atmosferze pary wodnej. Wystarczy namoczyć formę przez ok. 15-20 minut. Smaczna, chrupiąca skórka oraz niepowtarzalny smak gwarantowane !!! Forma z zewnątrz ozdobiona ornamentami co czyni naczynie ozdobą stołu. Gładkie wewnętrzne ścianki formy o regularnych kształtach pozwalają łatwo porcjować przygotowane potrawy. Zasady korzystania:
  • przed  każdym użyciem namocz formę w zimnej wodzie przez ok. 15-20 minut
  • zawsze wkładaj zimne naczynie do zimnego piekarnika, stopniowo zwiększając  temperaturę. Optymalna temperatura pieczenie 180 – 230 stopni C, w przypadku piekarników z termoobiegiem 200 stopni C.  (nigdy nie wlewaj zimnej wody do rozgrzanego naczynia, zbyt gwałtowna zmiana temperatur może doprowadzić do pęknięcia naczynia)
  • po wyjęciu z piekarnika umieść formę na suchej podstawce, desce, ścierce
  • do wyciągania formy rzymskiej z piekarnika zawsze używaj rękawic ochronnych
  • formę  można używać w piekarnikach i kuchenkach mikrofalowych
Przydatna informacja:
  • przed włożeniem ciasta wysmaruj wnętrze formy zmielonymi płatkami owsianymi, masłem, otrębami lub bułką tartą – dzięki temu łatwo wyciągniesz chleb z formy po wypieczeniu
H1-1
249 Przedmioty
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.